Maandag is het dan zo ver!

Maandag is het dan zo ver: de start van het brugklaskamp! Een mooi vervolg op de introductie. We gaan er samen met jullie één van de hoogtepunten van dit jaar van maken en we zijn heel benieuwd naar jullie enthousiaste verhalen! Heel veel plezier!

P. (Paulien) Pierro-Lurinks.
Directielid leerlingzaken en communicatie.

Welkom terug!

Het schooljaar is weer begonnen. Wat fijn dat we allemaal weer op school kunnen zijn! Erg bijzonder na zo’n lange tijd. We hebben er ontzettend veel zin in. Hopelijk jullie ook!
Onderstaande bijlagen over o.a. de richtlijnen voor fysiek onderwijs en het het rooster van de introductieweek  is allemaal per mail verzonden. Vanaf nu kunt u diezelfde informatie ook hieronder teruglezen.

We wensen iedereen een mooi, leuk en gezond nieuw schooljaar toe!

20.174 bijlage richtlijnen voor fysiek onderwijs voor leerlingen augustus 2020
20.174 bijlage rooster introductieweek
20-174 – tpi

BOSSCHE TALENTSCHOOL

Wil jij je talenten ontdekken? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Sta je open voor nieuwe dingen? Verveel jij je tijdens de zomervakantie? Of heb je gewoon zin om iets te doen deze zomer?

Fotoverslag Diploma-uitreiking

De diploma-uitreikingen waren een succes! Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. De drive-thru, de speeches, de gedichtjes, de muziek, het live-verslag via Radio 103.3 FM, en nog veel meer. Het was écht geweldig! Voor meer foto’s en filmpjes, check Instagram!

Diploma-uitreikingen SJL op de radio 103.3 FM

Vandaag was de eerste van drie alternatieve diploma-uitreikingen!
Alle havo examenkandidaten ontvingen via een drive-thru hun welverdiende diploma! Een spektakel met live muziek, een speech door de rector en elke leerling ‘5 minutes of fame’ met een toespraakje door de mentor. Het programma met onder andere anekdotes, muziek en interviews was live te volgen op de radio: 103.3 FM.
Ook morgen en vrijdag een live verslag van de mavo en vwo diploma-uitreikingen via 103.3 FM, zorg dat je erbij bent!
 

Dank!

In deze bijzondere tijd willen we graag onze waardering en dank ook uitspreken richting de ouders.

Er is een digitale kaart naar hen verstuurd.

Klik hier om deze kaart te lezen.

 

 

 

BOSSCHE TALENTSCHOOL

Wil jij je talenten ontdekken? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Sta je open voor nieuwe dingen? Verveel jij je tijdens de zomervakantie? Of heb je gewoon zin om iets te doen deze zomer?

Update 6 ontwikkelingen rondom Coronavirus

Zoals eerder beloofd, vind je in dit bericht informatie over de aangepaste overgangsnorm.

Klik op de link voor de complete brief.

Aangepaste overgangsnorm

Update 5 ontwikkelingen rondom Coronavirus

Vanuit de overheid krijgen we de mogelijkheid om vanaf 2 juni weer leerlingen op school te ontvangen. Wij willen graag gebruik maken van deze mogelijkheid om de leerlingen die dat nodig hebben, extra te ondersteunen!

Klik op de link voor de complete brief.

Onderwijs vanaf 2 juni 2020

 

Update 4 ontwikkelingen rondom Coronavirus

Geachte ouders, beste leerlingen,

Op 27 april heeft u van mij een bericht ontvangen waarin stond dat ik u aanstaande vrijdag 15 mei zou informeren over de afspraken en de procedure rondom de overgangsregeling. De leerlingen uit de voorexamenklassen hebben hierover een aparte mail ontvangen van de heer ‘t Lam.

We hebben inmiddels binnen het managementteam een aangepaste overgangsregeling geformuleerd. Omdat we zorgvuldig te werk willen gaan horen we ook graag de mening van de verschillende teams. Op uiterlijk 18 mei ontvangen we deze input. Om deze reden schuift het definitieve besluit en daarmee de communicatie over de overgangsregeling, een paar dagen op. De aangepaste overgangsregeling geldt voor alle klassen.

Op woensdag 20 mei zou ik u sowieso berichten over de manier waarop we de lessen vanaf 2 juni gaan inrichten. In dat schrijven neem ik de afspraken en de procedure rondom de overgangsregeling mee. De voorexamenklassen krijgen daarnaast een extra bericht van de heer ’t Lam over SE-4 en eventuele aangepaste PTA’s.

Tot slot een mededeling met betrekking tot het lesrooster: op donderdagen houden we  vanaf deze week tot het einde van dit schooljaar een 50 minutenrooster aan.

Graag tot woensdag 20 mei.

Een hartelijke groet,
Paulien Pierro
directielid
leerlingzaken en communicatie