mavo
havo
vwo

Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum….

Lees meer

vacatures

Kom werken op de enige échte Bossche school!

Het Sint-Janslyceum is een creatieve Bossche school tussen stad en groen. We zijn een school waar iedereen meedoet in een fijne sfeer. Samen denken we creatief na hoe we leren interessant kunnen maken.

Onze droom is een school waar leerlingen een toekomst kunnen vormen. Waar ze leren over dingen die echt belangrijk zijn, hoe ze goed voor zichzelf en onze planeet kunnen zorgen en hoe ze fijn samenleven met anderen. We gunnen onze leerlingen dat ze veel leren en dat ze  aardige en sterke mensen worden. We vinden het ook belangrijk dat de middelbareschooltijd voor onze leerlingen leuk is, ze brengen immers een groot deel van hun tienerjaren bij ons door. Samen maken we onze school tot een plek waar iedereen trots op kan zijn!  

Als je bij ons komt werken dan zul je merken dat het SJL staat voor vakmanschap, een overlegcultuur, aandacht voor waarden zoals kwaliteit en geluk en een verantwoordelijkheidsgevoel in alle lagen van onze organisatie. We werken vanuit de bedoeling en we hebben als kernwaarden professionaliteit, vertrouwen en lef.

Professionaliteit
Onze medewerkers zijn goed in wat ze doen. Ze weten veel en leren steeds bij. Als werkgever stimuleren en ondersteunen we de ontwikkeling van onze mensen.  

Vertrouwen
We geloven in onze leerlingen en in onze medewerkers. We weten dat we samen geweldige dingen kunnen bereiken. We steunen elkaar en omdat we elkaar vertrouwen, geven we elkaar ook veel verantwoordelijkheid.

Lef
We moedigen iedereen aan om groot te dromen en dingen te proberen, zelfs als het soms een beetje eng is. Fouten maken mag, want daar leren we van. Met een beetje lef kom je ver!

Het Sint-Janslyceum is een geweldige school met een lange geschiedenis en een mooie toekomst voor de boeg. We vinden het fijn als jij deel uitmaakt van onze toekomst!

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. We komen ook graag met je in contact als er op dit moment geen passende functie voor je beschikbaar is. In dat geval kan je een e-mail sturen naar janneke.janssen@sjl.nl en dan zullen wij contact met je opnemen voor een kennismaking.

Vacatures