mavo
havo
vwo

Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum….

Lees meer

vacatures

Werken bij het SJL

Het Sint-Janslyceum is een creatieve Bossche VO school tussen stad en groen met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.800.

Ons streven is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving. Voor de school staat de menselijke maat centraal en we vinden een open, toegankelijke en professionele cultuur belangrijk, een cultuur waar veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. We komen ook graag met je in contact als er op dit moment geen passende functie voor je beschikbaar is. In dat geval kan je een e-mail sturen naar janneke.janssen@sjl.nl en dan zullen wij contact met je opnemen voor een kennismaking.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. U kunt ons altijd mail voor een open sollicitatie.