mavo
havo
vwo

Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum….

Lees meer

Open dag

De open dag is de perfecte gelegenheid om de school een beetje beter te leren kennen. Een gezellige dag waar onze leerlingen en docenten laten zien wat we allemaal doen en waar we voor staan.

De open dag is op zaterdag 9 januari 2021.
Onder voorbehoud van de dan geldende regels van het RIVM.

Snuffelstage

Tijdens de snuffelstage mag je alvast een middag meelopen op onze school. Je volgt een paar lessen en ervaart hoe het er aan toe gaat op onze school.

De snuffelstages zijn op woensdag 27 januari 2021 en woensdag 10 februari 2021 van 14:30 tot 16:15. 
Onder voorbehoud van de dan geldende regels van het RIVM.

Voorlichting op basisscholen

Normaal gesproken komen Jelle en Michelle in november en december langs op de basisscholen. Deze bezoekjes kunnen nu niet live plaatsvinden. Daarom hebben zij iets anders bedacht: een Meet & Greet met Jelle en Michelle. Vanaf 10 november kun je elke dinsdagavond tussen 19.00 – 20.00 uur via Teams contact hebben met Jelle en Michelle. Typ daarvoor de volgende link in je webbrowser: shorturl.at/qrQY7. Veel plezier!


Kijkje in de keuken

Tijdens Kijkje in de keuken mogen ouders van leerlingen uit groep 8 een avond plaatsnemen in de schoolbanken. Ze kunnen verschillende lessen volgen en ervaren hoe het eraan toegaat op onze school.

Tafeltjesmiddag

Tijdens de Tafeltjesmiddag nodigen we leerkrachten uit groep 8 uit op school zodat zij kunnen zien hoe het nu met hun oud-leerlingen in de brugklas gaat. Deze middag kunnen zij even bijkletsen met de leerling(en) en gaan daarna in gesprek met de brugklasmentoren.