mavo
havo
vwo

Inschrijven Snuffelstage

Heb jij ook genoten van onze online Open Dag? Wil jij je nu als een échte SJL-brugklasleerling voelen? Kom dan naar één van onze snuffelstages. Schrijf je in en dan zien we je binnenkort op school. Tot snel!

Lees meer

Open Dag

De Open Dag is de perfecte gelegenheid om de school beter te leren kennen. Een gezellige dag waar onze leerlingen en docenten laten zien wat we allemaal doen en waar we voor staan. De online Open Dag is op zaterdag 23 januari 2021. Bekijk ook de webpagina over de Open Dag van dit jaar.

Snuffelstage

Wil jij je als een échte SJL-brugklasleerling voelen terwijl je dit nog niet bent? Kom dan naar één van onze snuffelstages. Tijdens deze middag proef je de sfeer van onze school. Schrijf je nu al in en dan zien we je binnenkort. Tot snel!

Voorlichting op basisscholen

Normaal gesproken komen Jelle en Michelle in november en december langs op de basisscholen. Deze bezoekjes kunnen nu niet live plaatsvinden. Daarom hebben zij iets anders bedacht: een Meet & Greet met Jelle en Michelle. Vanaf 10 november kun je elke dinsdagavond tussen 19.00 – 20.00 uur via Teams contact hebben met Jelle en Michelle. Typ daarvoor de volgende link in je webbrowser: shorturl.at/qrQY7. Veel plezier!


Kijkje in de keuken

Tijdens Kijkje in de keuken mogen ouders van leerlingen uit groep 8 een avond plaatsnemen in de schoolbanken. Ze kunnen verschillende lessen volgen en ervaren hoe het eraan toegaat op onze school.

Tafeltjesmiddag

Tijdens de Tafeltjesmiddag nodigen we leerkrachten uit groep 8 uit op school zodat zij kunnen zien hoe het nu met hun oud-leerlingen in de brugklas gaat. Deze middag kunnen zij even bijkletsen met de leerling(en) en gaan daarna in gesprek met de brugklasmentoren.