mavo
havo
vwo

Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum….

Lees meer

Open dag

De open dag is de perfecte gelegenheid om de school een beetje beter te leren kennen. Een gezellige dag waar onze leerlingen en docenten laten zien wat we allemaal doen en waar we voor staan.

Snuffelstage

Tijdens de snuffelstage mag je alvast een middag meelopen op onze school. Je volgt een paar lessen en ervaart hoe het er aan toe gaat op onze school.

Voorlichting op basisscholen

In november, december en januari komen onze voorlichters, Jelle en Michelle, bij verschillende basisscholen in de omgeving langs om te vertellen het Sint Janslyceum. Wil je weten of ze ook langskomen bij jou op school? Kijk hier voor een overzicht van alle scholen die we bezoeken.

Kijkje in de keuken

Tijdens Kijkje in de keuken mogen ouders van leerlingen uit groep 8 een avond plaatsnemen in de schoolbanken. Ze kunnen verschillende lessen volgen en ervaren hoe het eraan toegaat op onze school. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.

In de algemene mail die vrijdag 17 januari naar ouders is verstuurd, staat dat Kijkje in de keuken op 19 januari plaats zou hebben gevonden. Dit moet natuurlijk 19 februari zijn. Onze excuses voor de verwarring.

Tafeltjesmiddag

Tijdens de Tafeltjesmiddag nodigen we leerkrachten uit groep 8 uit op school zodat zij kunnen zien hoe het nu met hun oud-leerlingen in de brugklas gaat. Deze middag kunnen zij even bijkletsen met de leerling(en) en gaan daarna in gesprek met de brugklasmentoren.