mavo
havo
vwo

Vertrouwensgroep

Iedereen zit wel eens in de put. Dan is het fijn als er iemand is met wie je erover kunt praten. Dat kunnen je ouders zijn, een goede kennis, een vriend of vriendin. Het van je af kunnen praten, lucht op. Het kan ook zijn, dat je niemand om je heen hebt met wie je kunt praten.

Ook komt het voor, dat je in een situatie terecht bent gekomen, die voor je gevoel zo erg is, dat je er niet zo goed over durft te praten. Ook niet met de mensen die je goed kent, omdat je bijvoorbeeld bang bent dan hun waardering te verliezen.

Is er iets dergelijks aan de hand en durf je daar met je ouders, je vrienden en kennissen niet over te praten?  Dan is het goed te weten dat je bij ons op school bij veel leraren terecht kunt. Je mag zelf kiezen. Je mentor is misschien de eerste aan wie je dan denkt, maar je kunt natuurlijk ook een van je andere leraren kiezen.

Er zijn ook enkele docenten die, naast de lessen die ze geven, een speciale taak hebben om in zo’n geval naar je te luisteren: de vertouwensgroep. Zij gaan samen met jou kijken hoe je weer plezier in je leven kunt krijgen. Je kunt overal op school, waar je ons treft, een afspraak maken.

vertrouwensgroep

Contactgegevens

van rechts naar links:

mevrouw S. Celik: s.celik@sjl.nl
de heer J. van Puijenbroek: j.van.puijenbroek@sjl.nl
mevrouw M. van der Sanden: m.van.der.sanden@sjl.nl