Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum. De bijeenkomst was speciaal georganiseerd om medewerkers bij te praten over de resultaten van het reguliere imago-onderzoek. De presentatie werd gehouden op 29 oktober in artistiek centrum Babel in de binnenstad.

We zijn een goede school met uitstekende resultaten, vervolgde de rector. Ouders, leerlingen en basisscholen uit de omgeving zijn positief over de school. De gunstige ligging van de school tussen stad en groen werd vaak in het onderzoek genoemd. Een school met degelijk en deugdelijk onderwijs zonder fratsen, zo staat de school onder meer bekend. Gewoon goed onderwijs in een veilige en sfeervolle omgeving. Veel respondenten noemen de artistieke en creatieve inslag van het Sint Jans als waardevol en onderscheidend. Dat zijn we eigenlijk altijd geweest en dat gaan we nu verder zichtbaar maken.

De verbinding met de stad is enorm voelbaar op onze school, volgens de rector. Daar zijn we blij mee en dat gaan we de komende jaren nog verder vormgeven. Met activiteiten in-en van de stad en met het Bossche bedrijfsleven. Een nieuwe Open Dag campagne, met eigen leerlingen in de hoofdrol, laat zien waar het Sint Jans voor staat. Het Sint Janslyceum, een beetje apart en vooral heel goed. Een creatieve campagne met een vrolijke knipoog naar onze stad.