mavo
havo
vwo

Jean Wiertz geeft startsein voor nieuwe campagne

“We zijn trots op onze school en het wordt tijd dat we dat ook uitdragen”, zo begon rector Jean Wiertz zijn inleiding voor medewerkers van het Sint Janslyceum….

Lees meer

Welkom bij de pagina over de schoolmusical!

Zou jij het leuk vinden om mee te doen aan onze schoolmusical? Mooi, dan zit je hier goed! We hebben in de afgelopen jaren al veel mooie en spectaculaire musicals mogen maken samen. Een herinnering die voor altijd blijft. Zingen, dansen, acteren, achter de schermen helpen met grime of kostuum, het kan allemaal! Ben je benieuwd hoe zo’n musical eruit ziet? Neem dan een kijkje bij de filmpjes. Veel plezier!

SJL De Musical - Pensioen

SJL De Musical - Halloween

SJL De Musical - 't Sint-Jans!

SCHOOLMUSICAL

ELF OP HET BOSCH WINTERPARADIJS 

Na SJL De Musical in het Theater aan de Parade, de musicals Wicked, Fame, Oliver, A Christmas Carol, The Lion King, Mama Mia, Cats en nog veel meer was het in december 2019 tijd voor een kerstmusical, ELF!

In december 2019 waren de uitvoeringen van de musical ELF. Een gezellige, vrolijke en mooie musical helemaal in kerstsfeer. Omdat het zo’n succes was mochten we de uitvoering nog eens overdoen op het Bosch Winterparadijs. Met een aantal aanpassingen zijn onze leerlingen vol enthousiasme aan de slag gegaan en stonden ze te stralen onder de kerstlampjes naast de indrukwekkende Sint-Janskathedraal.

ELF op het Bosch Winterparadijs

ELF op het Bosch Winterparadijs

Kleine impressie 20 jaar musical op het SJL