Genoten van het open dag event!

Ons open dag event zit er weer op! Het was een superleuke, gezellige en fijne dag! We willen al onze leerlingen en medewerkers ontzettend bedanken. En een speciaal dankjewel voor al onze bezoekers van jong tot oud. Hartstikke leuk dat jullie er waren! We hebben van jullie genoten en we hopen jullie snel terug te zien hier op het Sint-Janslyceum!

Er waren verschillende activiteiten waaronder ‘Knikkers Raden’ bij de Escaperoom van wiskunde. Er zijn 441 leerlingen die een gokje hebben gewaagd. De twee winnaars zaten er elk 9 knikkers vanaf, 9 te hoog en 9 te laag ingeschat. De winnaars zijn op de hoogte gebracht en krijgen een rekenmachientje dat op school in de onderbouw gebruikt wordt. Er zaten 914 knikkers in de pot!

Ben je benieuwd naar de lessen hier op school? Tijdens de snuffelstage mag je alvast een middag meelopen op onze school. Je volgt een aantal lessen en ervaart hoe het er aan toe gaat op het Sint-Janslyceum. Aanmelden kan via deze link. Wilt u alles nog eens nalezen? Neem dan hier een kijkje of lees de schoolgids bovenaan op onze website.

Bij binnenkomst de prachtige drone-video gemist van het Sint-Janslyceum? Bekijk ‘m dan hieronder. Als je goed kijkt zie je ook onze sportvelden liggen aan de Zuiderplas. Zo zien vogels dus onze school vanuit de lucht, midden in de natuur en aan de rand van het centrum. Apart he? 😉

Gemaakt door Michelle Pullen.

Tijdens ons open dag event was er ook een filmpje te zien over dyslexie.
Wat kun jij verwachten op het Sint-Janslyceum?

Bekijk het filmpje hieronder om te zien welke hulp je kunt verwachten en hoe onze leerlingen dat ervaren.

 

Sfeerimpressie open dag event: