Wat een geslaagde online open dag!

Wat een geweldige Open dag hadden we afgelopen zaterdag en wat veel enthousiaste bezoekers hebben we gezien en gehoord! Misschien was jij zaterdag ook wel één van die 4500 mensen die ons online wisten te vinden.

Vanuit thuis konden bezoekers hun eigen programma samenstellen en actief meedoen aan alle live activiteiten. Er waren indrukwekkende proefjes te zien bij natuurkunde en flitsende optredens bij het Artistiek Festival. Ook licht en geluid kregen aandacht bij ‘het kijkje achter de schermen’.

Je wordt bij ons warm ontvangen en begeleid bij die grote stap van basisschool naar middelbare school. De mentoren en minimentoren wisten precies te vertellen hoe het brugklasjaar eruitziet en hadden enthousiaste verhalen over het brugklaskamp.

Leerlingen van de werkgroep Duurzaamheid – Kantine en de leerlingenraad gaven een rondleiding door het gebouw en vertelden over hun bijdrage aan het beleid van onze school: ‘er wordt echt naar ons geluisterd!’.

We zijn blij met het grote aantal bezoekers en we hopen velen van jullie binnenkort ook live te mogen ontvangen! Houd onze website in de gaten voor nieuwe First Dates, de informatieavonden en Snuffelstages (de goodiebag ligt klaar). Tot gauw!

Ben je benieuwd naar de beelden “Behind the Scenes”? Neem dan een kijkje op www.instagram.com/sintjanslyceum en bekijk het hoogtepunt Online Open Dag 2022.