SJL Snowcamp 2018

Elk jaar tijdens de carnavalsvakantie organiseert het Sint-Janslyceum een Snowcamp naar Oostenrijk. Dit jaar vertrekken we op vrijdagavond 9 februari 2018, en zullen we terugkeren op zaterdagochtend 17 februari 2018.

Het belangrijkste doel van dit Snowcamp is leerlingen (beter) te leren skiën. We richten ons daarom vooral op beginners, maar we hebben ook ruimte voor enkele gevorderde groepen. Daarnaast streven we ernaar om de scheiding tussen jaarlagen zo veel mogelijk te doorbreken. Daarom is het Snowcamp ook bedoeld voor alle leerlingen van de school, van brugklas tot examenklas.

Op de piste ski je in groepen van je eigen niveau, en altijd onder toezicht van een begeleider of instructeur. De begeleiding bestaat uit docenten van het Sint-Janslyceum, aangevuld met gekwalificeerde instructeurs. Het skigebied omvat het hele Zillertal, met daarin een aantal bekende wintersportplaatsen zoals Gerlos, Mayrhofen en Hochfügen. We verblijven in Fügen in pension Daum, en dat pension hebben we voor onszelf.


Deelname aan het Snowcamp kost €580. Voor dit geld is inbegrepen:
– vervoer naar Oostenrijk en terug, en op locatie
– zes overnachtingen, inclusief ontbijt en diner
– een skipas voor het hele Zillertal (6 pistedagen)
– huurmateriaal (ski’s, skistokken, skischoenen)
– skilessen/begeleiding op de piste en daarbuiten
Niet inbegrepen: lunch, eigen consumpties en skikleding.
De organisatie van het Snowcamp is in handen van dhr. De Leeuw (JLE) en dhr. Draisma (NDR). Zij zijn te bereiken via het e-mailadres snowcamp@sjl.nl.

De inschrijvingen zijn nú geopend, en op vrijdag 6 oktober sluit de inschrijfperiode. Als er op dat moment meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen, volgt een loting.

Inschrijven
Inschrijven kan via deze link