Open dag 2024

Beste leerling van groep 8, beste bezoeker van onze Open Dag,

Dankzij jullie hebben we zaterdag een sfeervolle Open Dag beleefd! Het was doorlopend en gezellig druk, we hebben leuke en interessante gesprekken gevoerd, er zijn veel rondleidingen gegeven door onze leerlingen, de escaperoom bij wiskunde trok als vanouds veel aandacht, er waren mooie optredens te zien in het Theater en het weer was prima, dus ook de binnentuin werd goed bezocht. In de fotostudio zijn zo’n 160 studiofoto’s gemaakt; misschien sta jij er ook wel op! De foto krijg je binnenkort via de mail toegestuurd.

We hebben geprobeerd om te laten zien wie we zijn, wat en hoe we leren, wat we naast de lessen nog meer belangrijk vinden en natuurlijk hoe we met elkaar omgaan. We zijn trots op onze school en onze leerlingen, zo’n 100 van hen waren erbij zaterdag. We hopen dat we met elkaar een goed beeld hebben gegeven van het SJL. Het was sowieso leuk om kennis te maken met jou!

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om te bellen of te mailen: 073 – 6154780 administratie@sjl.nl. Op maandag 4 maart zijn er nog enkele plekken vrij bij T2S (Together 2 School). Klik op deze LINK om je aan te melden.