mavo
havo
vwo

Snuffelstage

Heb jij ook genoten van onze online Open Dag? Wil jij je nu als een échte SJL-brugklasleerling voelen? Dan hopen wij jou te zien tijdens onze snuffelstage. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Lees meer

Open Dag 2021

Wat een zeer geslaagde online Open Dag hebben we samen gehad. De online activiteiten zijn goed bezocht. Onder deze bijzondere omstandigheden hebben we toch in een goede sfeer contact met elkaar gehad. Hopelijk ben jij ook enthousiast geworden? Houd onze website in de gaten voor de terugblik en vergeet je niet aan te melden voor de Snuffelstage. We houden contact!

VR-Tour

Bekijk de VR-Tour van het Sint-Janslyceum. Loop door het gebouw en zoek de 8 filmpjes die in deze tour verstopt zitten! Je herkent ze aan de blauwe stippen. 

Filmpjes: vakken, begeleiding en creatieve activiteiten

Er is veel te doen op onze Open Dag. Om alvast een idee te krijgen is er over elk vak een filmpje gemaakt door enthousiaste vakdocenten! Daarnaast zijn er filmpjes van ons Ondersteuningsteam. Hierin leggen de ondersteuners uit welke begeleiding wij op school aanbieden. Misschien heb je na het zien van de filmpjes vragen. Schrijf ze op en stel ze tijdens de Open Dag live aan de docenten of aan het Ondersteuningsteam.

Als klap op de vuurpijl zijn er ook filmpjes toegevoegd van onze creatieve activiteiten, onder andere de musical, het Artistiek Festival en onze carnavalsvereniging. Je kunt het allemaal zien in onze ‘Highlights”. Kortom er is genoeg te zien en te beleven. Heel veel plezier!